L’ICOFCV col.labora amb les “I Jornades sobre preparació física en pilota valenciana”que es celebraran a Vinalesa

 

Es celebraran el 27 i 28 de noviembre i els col.legiats de l'ICOFCV tenen un descompte del 50% en el preu d'inscripció. El dissabte, a les 9 del matí, ls fisioterapeutes Pablo Gómez Contreras y José Cabanes “Genovés II” abordaran “L’entrenament de prevenció del jugador de pilota”.

 

 

El 27 i 28 de novembre, Vinalesa acollirà les “I Jornades sobre preparació física en pilota valenciana” organitzades pel Club Pilotari Vinalesa amb motiu del seu 40 aniversari. Un event que compta amb la col.laboració de l’Il.lustre Col.legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana (ICOFCV).

L'objectiu d'aquestes jornades divulgatives és oferir als participants un fòrum d'intercanvi i actualització dintre de l'àmbit de la preparació física aplicada a la pilota, així com donar a conèixer diferents experiències pràctiques d'entrenament i aportar coneixements científics relacionats amb l’esport valencià per a col·laborar en la seua evolució.

La jornada, que començarà el divendres 27 a partir de les 16h, comptarà amb diferents experts en la matèria que exposaran un model de planificació i metodologia en l'entrenament de la pilota valenciana basat en les últimes recerques científiques en les ciències de l'esport i aplicant les noves tecnologies.

El dissabte, a les 9 del matí, els fisioterapeutes Pablo Gómez Contreras y José Cabanes “Genovés II” abordaran “L’entrenament de prevenció del jugador de pilota”. L'exigència física en la pilota valenciana cada vegada és major. El jugador ha de córrer més, ha de pegar més fort a la pilota i ha de recuperar­-se abans i no lesionar-­se, claus al voltant de les quals es parlarà i treballarà en aquest taller pràctic.

Els col.legiats de l'ICOFCV tenen un descompte del 50%  en les inscripcions.

Per a més informació en el pdf adjunt o en www.jornadespreparaciofisicapilota.blogspot.com.es